Saturday, April 28, 2012

Krippy

Pernah atau tidak terjadi kepada anda. Anda komen2 di muka buku dengan seorang insan berlawanan jantina dengan anda * in this case the opposite gender is a man.
Lalu terdapat seorang gegurl like semua comment post anda dengan lelaki tersebut tp anda punya komen sahaja. Secara tidak langsung, penuh la notification anda.
Comment2 anda bersama jejaka tersebut bukan la sesuatu yang berbau romantis atau menggedik.

Reflections:

  • Gegirl ni gf dia kot??tp xde pon in relationship ke ape..
  • Kakak die kot, ke adik...
  • Secret admirer maybe...
  • Kalau gegurl tu x suke camne??? I meant no harm..
Moral value:
  • Afterwards no more komen picisan dgn rakan sekadar di muka buku dengan opposite gender.
  • If it happens that the girl is his girlfriend, I hope she mature enough to interpret the conversation.
  • But at the 1st place nape x like komen2 yang that guy reply instead of mine?
  • I should be more careful
  • Jealousy can make an innocent girl become a wicked person
ps: Afterwards I will never ever repeat this same mistakes again commenting peoples pictures especially guys who I dont know very much

3 comments:

Farida Griffin said...

once. all at a sudden that gal like all of my comments to the guy. and u know what? its like 5 or 6 gals there. then i asked that guy, was all of them is his gf. he said, nope. none of them. n then i was like what whattttttt? tbe2 je. gelabah btol pmpn2 tuh. =,='

Farida Griffin said...

once.dulu la.my friend(the guy) and i was commenting on a post. n then suddenly muncul 5 or 6 gals like all of my posts. then i asked him(my friend). are all of them ur gf?
he said nope,none. n then i was like whatttt just happened. nak gugur jgk jantung tbe2 je. gelabah btol. kalo he is ur bf, paham jgk la. but it turned out, nope. dorg juz kwn fb je. apelaa. =,='

tier@92 said...

kan...ape la "likers" nih....action diorg wat kte gelabah tau...that guy not ur bf...xyah nak control freak sgt la kan